Het kwalitatief hoogwaardige Vincent van Gogh Kleur- en tekenboek voor volwassenen, is geheel in eigen regie gecreëerd door illustrator Saskia van Oversteeg in samenwerking met Visit Brabant, de officiële Vincent van Gogh partner.
Het Vincent van Gogh
Kleur- en tekenboek is een
ode aan Vincent van Gogh

Maar liefst 75 prachtige originele handgetekende prenten, wachten om afgetekend en gekleurd te worden. De prenten zijn geïnspireerd door werk, leven en brieven van Vincent van Gogh. Vooral uit zijn Brabantse geschiedenis heeft Saskia details uit zijn werk, stillevens, gebouwen, bomen, bloemen en personen getekend.

Je eigen Van Gogh

Saskia van Oversteeg tekende met veel liefde en aandacht hele prenten, maar liet bij een aantal prenten delen weg, zette stippellijntjes of nummertjes. Door zelf lijnen te trekken van stip naar stip en van nummertje naar nummertje, teken je de prent zelf af om hem daarna te kleuren. Zo maak je je eigen Van Gogh!

Deels gekleurde Vincent van Gogh prent.

Vincent van Gogh
Kleur- en tekenboek voor volwassenen

formaat van het boek (A4) | aantal tekeningen (75) | luxe uitvoering | harde fullcolour kaft
helderwit gebonden binnenwerk | ongestreken papier
begeleidende teksten en lijst van gebruikte werken; NL, EN, DE, FR.

proefexemplaar aanvragen

Het Van Gogh Quality Label markeert van Gogh producten en -diensten die een bijdrage leveren aan de instandhouding van het erfgoed in Brabant. Dit label waarborgt de kwaliteit van een ’Vincent van Gogh’-product. Het verzekert dat de maker zich meer dan gemiddeld bekommert om de kwaliteit van het product zelf en streeft naar een minimale negatieve impact op milieu en natuur tijdens het maken.

Frank-van-den-Eijnden-afb-366x366
“Om uw eigen deel van Vincents verhaal in te kunnen vullen laten we u zelf actief zijn thema’s bewerken door met dit kunstwerk van Sas illustraties uit Vught aan de slag te gaan. Teken, kleur en proef aan het meesterschap dat Saskia van Oversteeg op een bijzondere wijze in beeld heeft gebracht.”

Frank van den Eijnden, directeur Van Gogh Brabant