‘JHEROnimus – Colour it Yourself’ Kleurboek voor volwassenen is gebaseerd op de thema’s en figuren van Jheronimus Bosch, getekend door illustrator Saskia van Oversteeg.
Een wereld vol wonderlijke wezens en fantasiefiguren

Het JHEROnimus – Colour it Yourself Kleurboek voor volwassenen vol met handgetekende prenten behoort tot de officiëlle jHEROnimus Collectie.
Jheronimus Bosch (ca. 1450 – 1516) was een kunstschilder met enorme verbeeldingskracht. Al vijf eeuwen weet hij zijn publiek te boeien met thema’s als verleiding en zonde. Zijn schilderijen staan vol visioenen, illusies en hallucinaties, surrealistische dromen en nachtmerries.

Tuin der Lusten

Uit de werken van Jeroen Bosch heeft Saskia details gehaald en die op een nieuwe, inlevende, creatieve en intuïtieve manier weergegeven. In de prenten ontdek je bijvoorbeeld monsters en andere rare wezens uit het schilderij ‘Het laatste Oordeel’ en dieren, mensen en vruchten uit ‘De Tuin der Lusten’.
Saskia illustreert deze in een herkenbare, eigen stijl van tekenen met fijne details. Met liefde en aandacht heeft ze ieder lijntje in dit kleurboek met de hand getekend. Maar liefst 80 pagina’s vol fantasievolle prenten, gebaseerd op de thema’s en figuren van Jheronimus Bosch, getekend door illustrator Saskia van Oversteeg. Haar blik op de originele werken van de oude meester zijn zowel respectvol als verfrissend. Elke volwassene zal zich vol overgave storten op de tekeningen met hun talrijke symbolieken en onalledaagse voorstellingen. Een kleurboek vol prachtige prenten die wachten om gekleurd te worden!

Deels gekleurde Jeroen Bosch prent.

Jeroen Bosch
Kleurboek voor volwassenen

formaat van het boek (A4) | aantal tekeningen (80) | luxe uitvoering | harde fullcolour kaft
helderwit gebonden binnenwerk | ongestreken papier
begeleidende teksten; NL, EN.